Reflexklistermärken Vi kan leverera klistermärken i olika varianter och storlekar. Våra ”smiley”- och kattmärken är populära och finns i 50–70 mm i diameter. De här designerna är upphovsrättsskyddade. Märket kan utformas som företagets logotyp och levereras i färgerna lime och silver, med tryck på eller under ytan.
VISA BILDER

Slap wrap/soft wrap Slap wrap med metallfjäder eller soft wrap med kardborreband är populära produkter. De kan förses med logotyp som trycks på eller under ytan och är utmärkta profileringsprodukter, var för sig eller tillsammans. Måtten på slap wrap är ca 3 x 34 cm och soft wrap 3 x 42 cm.
VISA BILDER

Mjukreflexer De här produkterna kan utformas efter företagets logotyp vid minsta beställningsantal på ca 3 000 stycken. Tryck på eller under ytan.
VISA BILDER

Reflexfigurer De här mjuka reflexfigurerna är mycket populära bland barn och ungdomar. De passar perfekt att dela ut till förskolor och skolor och kan förses med logotyp. Figurerna säljs också i stora kvantiteter inom detaljhandeln. Levereras en och en i påse, i blisterförpackning, hängande på stativ eller på ett roterande ställ. Lätta att fästa på ryggsäckar, barnvagnar eller klädesplagg. Vi lanserar kontinuerligt nya, roliga designer. Kontakta oss för varuprover. Vid större volymer kan figuren formas efter kundens önskemål.
VISA BILDER